Lokja ia ‘qet flakën dasmës’, i lë të gjithë pamend me vallëzimin që bën

Secili nga ne këtë verë kemi qenë dëshmitar dhe kemi marr pjesë në ndonjë aheng familjar, shkruan Gazeta NewBorn.

Shumë prej të ftuarve edhe dalin dhe vallëzojnë për ta bërë sa më interesante atmosferën.

Por një loke në një moshë të shtyrë e ka kallë atmosferën në një dasëm. Me vallëzimin e saj ajo i ka lën pa mend të gjithë

Ajo shihet derisa vallëzon me tingujt e muzikës