Teatri i Qytetit në Vushtrri do të shfaq premierën e komedisë “ZI E MË ZI”

Drejtoresha e Kulturës, Rinis dhe Sportit në Komunën e Vushtrrisë, Fatmire Cecelia, përmes një npostimi në facebook ka njoftuar se më datën 06.09.2018, në ora 19:00, në Qendrën e Kulturës “Hasan Prishtina” në Vushtrri, Teatri i Qytetit do të shfaq premierën e komedisë “ZI E MË ZI”, shkruan Shfleto.org

Ndërsa, regjia e kësaj kremiere është bërë nga Artan Tmava, kurse do të aktrojnë Ekrem Ismajli, Blerina Veseli, Bujar Haxhaj, Blerta Gubetini. /Shfleto.org/