Hamami i qytetit të Vushtrrisë, i vjetër sa vet qyteti(Video)

Në një kronikë të përgatitur nga RTV Dukagjini, tregohet për historikun e Hamamit të vjetër apo ndryshe siç njihej si banjo publike, e cila është ndër monumentet më të rëndësishme të qytetit të Vushtrrisë.

Ndërsa, nga banorët njihet si “Thesari i Vushtrrisë”. Me një ndërtim të vecantë, ky hamam është i përbërë nga tri dhoma, dhe mendohet të jetë i vjeter sa vet qyteti, transmeton Shfleto.org

Për tu njoftuar më shumë me historikun e tij ndiqni kronikën e përgatitur nga RTV Dukagjini