Konjufca: Pozita bëri kalkulime me numra, kjo është e pasinqertë

Shefi grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, ka akuzuar partitë në pushtet se kanë bërë kalkulime me numra të deputetëve, për seancën e thirrur nga opozita.
Ai ka thënë se ata janë treguar të pasinqertë, pasi po të kishin breng interesin e shtetit do t’i dërgonin të gjithë deputetët e jo të shikojnë se sa deputetë i ka opozita, e pastaj të vinë me 3-4 deputetë në seancë siç ka bërë Nisma

“Kjo është e qëllimshme Faton Topalli nuk është këtu është në Zvicër. Pozita nëse e kanë për interesa të shtetit të Kosovës, atëherë nuk duhet të kalkulojë më numra, të shikosh sa i ka opozita. Kjo nuk është e sinqertë”, është shprehur Konjufca.

Ai ka thënë se Tetua Rugova është deputete e pushtetit dhe nuk e llogaritë më si deputete të opozitës. Seanca e thirur nga opozita do të vazhdojë të enjten nga ora 10:00.