Lirohet nga detyra ministri i Tregtisë, Bajram Hasani

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, është liruar nga kjo detyrë.

Lajmi është konfirmuar për “Kohën Ditore” nga Arian Krasniqi, këshilltar i tij.

Ai ka thënë se arsyet e largimit dhe qëndrimin për këtë çështje do ta japë dikush nga strukturat e partisë Nisma Socialdemokrate meqenëse “atje është marrë vendimi dhe nga atje vjen edhe përgjigja”.