Reddi publikon projektin e ri “INATI” (video)

Hip-hop artisti nga Vushtrria i cili jeton në Finland, Enis Kuqi (Reddi) ka publikuar projektin e ri.

Enisi këtë herë ka publikuar këngën e titulluar ‘Inati’.

Tekstin dhe muziken (Reddi), ndersa Incizimin dhe Miksimin e këngës e ka bërë në InterPlay Studio/Gjejti/vizioni.info/