Hoti: Kushti i Veselit, metodë për ta bllokuar Kuvendin

Pas përfundimit të Mbledhjes së Kryesisë, Avdullah Hoti nga LDK, tha se nuk është vendosur të mbahet asnjë seancë dhe se nuk kanë arritur ndonjë marrëveshje.

Ai tha se opozita s’i kanë votat për ta bërë kuorumin.

Kushti i Veselit, tha Hoti, është metodë për ta bllokuar Kuvendin.

“Shpresoj që deputetët të reflektojnë dhe të kryejnë detyrën e tyre”, tha Hoti.