Komuna e Hanit të Elezit vendos kamera të sigurisë në disa fshatra

Komuna e Hanit të Elezit ka nisur vendosjen e kamerave të sigurisë në rrugët e fshatrave për rreth.

Sipas një qytetari që ka dërguar fotografi në adresën e lajmi.net, kamerat tashmë janë vendosur në fshatin Paldenicë.

Ndërsa që gjatë kësaj jave sipas këtij qytetari, do të vendosen edhe në fshatrat Goranc, Seqishtë dhe Krevenik