Këto Fotografi janë thjesht mahnitëse

TIERRA DE PUMAS

Céline Frers ka lindur në Buenos Aires të Argjentines në vitin 1982. Fëmijërinë e saj të hershme e kaloje në fermën efamiljes se saj. Ajo studioi kinematografi në Universidad del Cine në Buenos Aires dhe “the New York Institute of Photography” në Nju Jork. Kur mbaroi studimet ajo udhëtoi nëpër botë duke Bërë fotografi në Evropë, Azi, Australi dhe Zelandë të Re.

Pas kthimit të saj në Argjentinë, ajo rifilloi punën e saj në kinematografi derisa ajo botoi librin e saj të parë, Colores de Corrientes. Prej atëherë e deri me tani ajo është e fokusuar tërësisht me fotografinë

Nganjëherë, kur shohim ndonjë fotografi të bukur zgjon një stuhi emocionesh brenda nesh. Shpesh kjo ndodh për shkak të këndit të përsosur ose shkrepjes së aparatit në momentin e duhur. Nganjëherë është thjeshtë një foto e një fenomeni natyral mahnitës ose një peizazhi të bukur. Por në rastet tjera, një fotografi mund të jetë shumë e thjeshtë por që prapë të mund t’i mahnitë të gjithë

Më poshtë do të mund t’i shihni fotografitë më të mira që i kemi parë nder vite. Disa janë madhështore, disa mahnitëse, dhe të tjerat janë thjeshtë të mrekullueshme.

Gauchos
GAUCHOS
Horses
HORSES
Landscapes
LANDSCAPES
Water
WATER
People
PEOPLE
Other
OTHER
Panoramic Photography