Shpejtësia e madhe, treni ndan kamionin për gjysmë

Një aksident ka ndodhur në Virxhinia, kur një tren ka ndarë në gjysmë një kamion të madh.

Një traktor-rimorkio u mbërthyer në një kalim hekurudhor në Virxhinia, dhe po afrohej një tren me shpejtësi, transmeton lajmi.net.

Për fat të mirë, pasagjerët e kamionit ishin në gjendje të shpëtonin pa dëmtime, megjithëse automjeti i tyre ishte shkatërruar plotësisht.