Digjet një shtëpi në Vinarc të Mitrovicës

Policia njofton se një banor i fshatit Vinarc i Poshtëm të komunës së Mitrovicës ka njoftuar se në rrethana të panjohura, shtëpia e tij është përfshirë nga zjarri.

Njësitë relevante kanë dal në vend të ngjarjes dhe nga ana e zjarrfikësve zjarri është shuar. Përveç dëmeve materiale nuk ka të lënduar.