Aksident me të lënduar në hyrje të Obiliqit

Një aksident komunikacioni ka ndodhur në rrugën Prishtinë-Obiliq, konkretisht në hyrje të Obiliqit, ku një vetirë ka hyrë brenda hapësirës së pompës së derivative As Petrol.

ësohet se përveç dëmeve material që ka shkaktuar, vetura ka goditur edhe njërin nga punëtorët në këtë pompë, I cili ka pësuar lëndime dhe është duke u trajtuar në QKUK. /Vizioni.info