Fillon sezonin Kojshia Show me dy humanet shqiptar Halil Kastrati dhe Behxhet Pacollli

Fillon sezonin Kojshia Show me dy humanet shqiptar Halil Kastrati dhe Behxhet Pacollli

Këtë javë fillon sezonin emisionin i shumë kerkuar nga ju: Kojshia Show me dy njerëz të mrekullushem dhe human: Behxhet Pacolli dhe Halil Kastrati i cili do të shfaqet te dielen në orën 21:00 në RTV21.