Qeveria e voton projektligjin për transformimin e FSK-së në Ushtri

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës është votuar projektligji për transformimin e FSK-së në Ushtri.
Ministri i Forcës dhe Sigurisë, Rrustem Berisha ka propozuar ndryshimin e tri ligjeve për FSK-në.

Sipas tij, me këto projektligje FSK-ja merr detyra të reja dhe Ministria e FSK-së avancon në Ministri të Mbrojtjes.