Njeriu qe ju ndihmon gjithëve Halil Kastrati në fillim na ndihmoj Behxhet Pacolli.

Halil Kastrati tregon per veshtirsit dhe fillimin e shoqates Jetimat e Ballkanit duke treguar qe Behxhet Pacolli ishte nder njerzit e pare qe na ndihmoi si shoqate.vizioni.info

ndiqeni videon