Gold Ag e ”kallë” atmosferën n’Kosovë Show me këngë patriotike

Këtë javë të ftuar në emisionin n’Kosovë Show, janë Gold Ag, Diamant Sinanj dhe talenti Romeo Deda, shkruan Gazeta NewBorn.

Gold Ag ka zbuluar shumë të pa thëna për jetën e tij, e ka gjetur kohë edhe për ti thumbuar ngapak kolegët e tij.

Ai madje një ”diss” por pa ia përmendur emrin, ia ka bërë Gjikos.

Goldi, ka thënë se ai bën këngë për heronjt por jo edhe për papuqet e per corapa.