Kënga e re e Melinda Ademi “e huazuar” (Video)

Kënga e re e Melinda Ademi “e huazuar” (Video)

Melinda Ademi ka publikuar para disa dite këngën më të re të titulluar “Cifteli”.

Por, sot Këngatari Valton Krasniqi ne Instagramin e tij Official @valtonmusic poston kjo këngë është “e huazuar” transmeton infoshowbizi.

Kënga në fjalë është e kopjume me këngën and Valton Krasniqi ,, Lei Lei ,, (Mos më provoko).Kjo këngë është publikuar në vitit 2004 ndërsa ajo e Melindeës para disa dite.

Valtoni me këtë kënge ka cor suksese të mëdha Internacionale në Toplista si Viva MTV charts.

Nuk është hera e parë që Valton Krasniqin Këngtar tjerë të famshëm se e kopjojn. Pasi disa këngen e tij si ,, Single Lady ,,, Lei Lei ,, e shum të tjerë jan kopjuar nga Këngtarët të famshëm, Botrore si David Guetta Beb Rexha ,, Hey Mom ,, si dhe këngtari i famshem Arabe Super Sako e të tjerë.