Projektligji për mbrojtjen e vlerave të Luftës së UÇK-së, pritet që të miratohet sot nga Kuvendi

Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës, në seancën e sotme plenare, pritet që ta miratojnë në parim Projektligjin për mbrojtjen e vlerave të Luftës së UÇK-së, raporton Fokusi.info.

Projektligj i cili është i hartuar nga kryeparlamentari Kadri Veseli në bashkëpunim me shoqatat e dalura nga lufta, garanton mbrojtje institucionale për vlerat e luftës së UÇK-së dhe parasheh reagim të shtetit në raste të arrestimeve me urdhër-arreste politike.