Tërmet në Shqipëri

Një lëkundje tërmeti është regjistruar në orët e para të mëngjesit të sotëm në vend. IGJEUM bën me dije se tërmeti është regjistruar 8 Km në perëndim të Leskovikut.

Për fat magnituda e goditjes ka qenë e vogël, vetëm 1.8 ballë dhe nuk ka asnjë të dhënë për dëme.

Të dhënat:

Data: 12/04/2019

Ora: 00:44:59

M=1.8

Vensi: 8 km p Leskovik

40.16° N, 20.51° E

Thellësia: 26 km