Shaqiri: Turp që shqiptarët nuk zhfrytëzuan momentin

Gazetari dhe opinionisti nga Kosova, Nehat Shaqiri ka kritikuar ashpër votimin e sotshëm të shqiptarëve në Maqedoni për zgjedhjen e Presidentit.

Përmes një statusi në rrjetin social Facebook, Shaqiri thekson se shqiptarët nuk zhfrytezuan momentin e duhur për të zgjedhur president shqiptar.

Postimi i plotë i Shaqirit: