Ja si duket Toka nga Hëna

NASA ka publikuar një ndër fotot më mahnitëse të realizuara ndonjëherë për planetin tonë.

Foto është realizuar nga Gjurmuesi Orbital Hënor i NASA , order LRO, search dhe tregon pamjen unike nga këndvështrimi i një anije kozmike në hënë.
Në imazhin e publikuar toka duket sikur lind mbi krateret e horizontit hënor.

“Imazhi është thjesht mahnitës,” është shprehur Noah Petro shkencëtar i LRO në qendrën e fluturimit hapsinor të NASA Goddard në Greenbelt Maryland.