12 të lënduar nga aksidenti mes trenit dhe kamionit

Në Veri të Gjermanisë, janë plagosur 12 persona nga një aksident që ndodhi në mes të një kamioni dhe trenit , dy prej viktimave janë në gjendje më të rëndë shëndetësore.

Kështu tha sipas AP-së, , Michael Heinrich, zëdhënës i Policisë në Neumuenster.

Heinrich më tej tha se ky aksident ka ndodhur shumë afër kufirit me Danimarkën.

Gjithashtu akoma nuk dihet shkaku se pse treni ka mbetur i bllokuar në binarë.