Zv/Ministri i Shëndetsisë Dr.Rrustem Musa nuk shpenzoi asnjë euro për udhtime zyrtare e telefona

Zv/Ministri i Shëndetsisë Dr.Rrustem Musa nuk shpenzoi asnjë euro për udhtime zyrtare e telefona.

Dr. Rrustem Musa në të gjitha fazat e jetës së tij ka qenë në shërbim të pacientit, popullit, atdheut dhe lirisë. Një familjar i mirë, një profesionist i dëshmuar, atdhetar i dëvotshëm, ideator dhe intelektual .

Kudo qe ka punuar, vepruar dhe ka kontribuar , ka deshmu vlera të larta njerzore dhe profesionalizem maksimal zv/Ministri i Shëndetsisë Dr.Rrustem Musa.