Game of Thrones/Fansat nënshkruajnë një peticion për të ripërsëritur sezonin e 8

Dimri më në fund ka ardhur për Game of Thrones dhe serinë e tij të fundit po merr do paraqitet për pak ditë duke u mbyllur kështu seriali më i shikuar që ka thyer çdo rekord.

Një peticion që u bën thirrje prodhuesve të tij, HBO, të ripërsërisë sezonin tetë është nënshkruar nga më shumë se 500,000 fansa të pakënaqur.

Seria më e fundit e librave të George RR Martin të bazuar në shfaqje popullore  është përballur me një breshëri kritike në internet.

Shikuesit e zhgënjyer janë zhgënjyer me mënyrën se si evoluon ngjarja por janë edhe të zhgënjyer me disa qëndrime të aktorëve të tyrë të preferuar..

Peticioni i Change.org, i nisur pas episodit të parafundit të kësaj jave, u transmetua më tej duke kërkuar një komplet  një pune  të re “me shkrimtarë kompetentë”.