Learti, modeli katër mujash që po bashkëpunon me kompani të ndryshme sllovene

I mbani mend dy bukuroshat e vegjël nga qyteti i bukur i Prizrenit? Ata janë tashmë 4-vjeç, por atyre iu ka bashkangjitur dhe niposhi i vogël i cilli ka vetem 4 muaj.

Learti është vetëm 4muajsh nga një fshat i Rahovecit dhe tani ai bashkpunon me shumë kompani që shesin rroba për fëmij në Slloveni dhe jashtë Sllovenisë. Edhe pse është i vogël tani ka shumë qejf të vishet dhe të ndrrohet.

Deri tani me 7 kompani kanë bashkpunuar me bukuroshin e vogël dhe janë në pritje të arrijnë produktet e ndryshme nga dyqanet e ndryshme të fëmijëve.

Diari dhe Eldi janë tashmë në kopsht, pra nuk kanë kohë për ta sepse shkojnë shumë herët dhe vijnë shumë vonë nga kopshti. Më shumë kohë i perkushtojnë tani Leartit të vogël.

Për më shumë shikoni fotot e realizuara nga Learti i vogël: