Edona Hasanaj e kall atmosferën në një mbrëmje mature

Se është një nga këngëtaret më të preferuara të të rinjve dhe e gjithë audiencës. Shkruan VIzioni.Info

Edona Hasanaj e ka dëshmuar edhe këto ditë, ku me performancën e saj ka argëtuar maturantët e një shkolle, duke ua ndezur atmosferën dhe duke I argëtuar maturantët në natën më të rëndësishme të tyre. Për të parë atmosferën në këtë mbrëmje, shikojeni linkun më poshtë:

View this post on Instagram

Në mbramje të Matures për Opojen ☘️💛💚

A post shared by Official (@edona.hasanaj) on