Voglushi shqiptar nga Londra që po bënë bujë instagram me fotografitë e tij

Elensio ka lind në vitin 2017 në Londër , por është nga qyteti i bukur i Shqiprisë, Tirana. Elensio është ende i vogël, por ka shfaqur talentin e tij në fotografi, të cilat i realizon me shumë pasion, sikur se një model i madh, dhe vishet vetem me marka të njohura. Si duket, hobi i tij është fotografia, por edhe kërcimi.

Është shumë i zgjuar për moshën e tij ku po thajse i di të gjitha këngët e fëmijëve në gjuhën angleze si dhe alfabetin.

Elensio është vetëm 19 muajsh, atë mund ta ndiqni në Instagramin e tij @enki_and_elensio dhe ta shihni vet. /Vizioni.info/