Savanna mahnit me dukjen e saj në emisionin e fundit n’Kosove show

Savana Hoti, në emisionin n’kosove show ka realizuar mashup-in e ri, n’Kosovë Show kanë qenë dhe vajzat që garojnë për ”Miss Fridom Kosova 2019”.

Vajza nga dyzet vende e botës që garojnë për kurorën e më të bukurës ishin presend në emisionin n’Kosovë Show dhe vallezonin gjatë performances së Savannes.