Noga dhe Shqiprim Sylejmani publikojnë këngën “Dalena”

Këngëtarët Noga dhe Shqipërim Sylejmani kanë publikuar projektin e përbashkët muzikor.

Kënga të cilën ata e promovuan sot titullohet “Dalena “ dhe është publikuar edhe me videoklip për të cilin ësht përkujdesur “Three Creative”.

Tekstin e Këngës e ka shkruar Simbol ndërsa për muzikën është përkujdesur AVAH Music.

Ky është edhe projekti i parë i Nogës pas nje pauze një vjeçare. /Vizioni.info/