“Fama Event” produksion profesional për video dhe foto

“Fama Event” është produksion profesional që fokuson më së miri magjinë e gëzimeve, ahëngjeve, dasmave e mbrëmjeve të pa harruara, që vizualizon videoklipe moderne, etj. Me një staf profesional e me përvojë mbi 12 vjeçare.

Fama Event ofron këto sherbime
Xhirime Profesionale
Fotoshooting
Video klipe
Video reklama
Love story
Montazha

View this post on Instagram

Fama event Vula e së bukurës

A post shared by 045 419 419 (@fama_event) on

Realizim 100% Profesional

“Pse të na zgjidhni ne : – Për shkak të cilësisë dhe të korrektësisë.
– Për shkak se çmimet e tona janë të volitshme.
– Për shkak se ne jemi gjithnjë ne dispozicionin tuaj.
– Për shkak te Eksperiences dhe Pervojes shumevjecare në Video & Foto…
Ne jemi nje staff i kualifikuar dhe aftësitë tona i sjellim aty ku ndodheni ju me sherbimet tona Korrekte dhe Profesionale!”

Rezervo daten tënde Nr. 
045 419 419