Këngëtari simpatik me një zë që po dominon fuqishëm kohëve të fundit në tregun kosovar

Shqiprim Sylejmani së fundmi ka postuar një video Live në rrjetet sociale, ksaj radhe Shqiprimi si çdo herë tjetër ka tronditur.

Bëhet fjalë për një video gjat dasmës, që e ka postuar, këngën e Dhurata Dores – ‘Zemër’, video është pritur shumë mirë nga audienca dhe është pëlqyer shumë. Shqiprimi së fundmi e ka në grupin e tij anëtarin më të ri Avni Krasniqin, shkruan Vizioni.Info.

Me tupan, thuhet që për vitin 2020. Shqiprimi është shumë i kërkuar për dasma si çdo vit, Së fundmi ka lansuar edhe albumin prej 20 këngësh të ripërpunuara në Studio Fisi, një Mega Album. Projekti ngërthen në vete pothuajse të gjithë dashamirët e muzikës me një zë melodioz dhe i pëlqyer nga fansat e Shqiprimit. Ai bënë me dije që së shpejti do të sjell projekte tjera.