Tërmet në Kosovë

Sapo u lekunde toka në kosove, ende nuk dihet forca e tërmetit se sa shkallë të Rihetrit ka goditur, dhe as Epiqendra e tërmetit, 21 shtator 2019 – Vizioni,info

Burime të “Vizioni.Info” nga Fushe Kosova thonë se dridhjet e tokës kanë shkaktuar shqetësim të madh tek popullata.

Brenda tre katër ,imutave të fundit, Kosovën e kanë goditur disa tërmete të lehta, të cilat nuk kanë shkaktuar dëme materiale, përveç që i kanë shqetësuar qytetarët.