1. Home
  2. Lajme

Kategori: Love & Sex

Si duhet të bëni seks gjatë pandemisë: Tregon seksologu kosovar

Si duhet të bëni seks gjatë pandemisë: Tregon seksologu kosovar

Distancimi shoqëror është vetëm një nga kërkesat e vazhdueshme tash e disa muaj nga OBSH-ja, qeveritë e institucionet e shumta shëndetësore, me qëllim të evitimit të përhapjes së virusit COVID-19 Gjatë kësaj periudhe janë ngritur…

Read More

Sa duhet të prisni për të bërë seks që lidhja të zgjas përgjithmonë

Kur është koha më e mirë për të filluar të bëni seks në lidhje? Përgjigja është më e komplikuar se ç’mendoni. Një nga arsyet se përse është e vështirë ta caktoni kohën më të mirë…

Read More
Ora më e mirë e ditës për të bërë seks sipas moshës suaj

Ora më e mirë e ditës për të bërë seks sipas moshës suaj

Kur bëhet fjalë për trupin e njeriut, duhet të dini se ai është i ndikuar nga ndryshimet që ndodhin në organizëm. Në përgjithësi njerëzit kryejnë marrëdhënie më të shpeshta seksuale kur janë të lirë nga…

Read More
Çfarë do të thotë nëse shihni ëndrra duke bërë seks me kolegët e punës

Çfarë do të thotë nëse shihni ëndrra duke bërë seks me kolegët e punës

Na ndodh që gjatë natës të shohim ëndrra të ndryshme, duke përfshirë edhe ato duke bërë seks me kolegë apo më ndonjë person tjetër. Nëse ëndërroni duke bërë seks më kolegë, nuk do të thotë…

Read More
Efektet e mahnitshme që ka konsumimi i marihuanës përpara seksit

Efektet e mahnitshme që ka konsumimi i marihuanës përpara seksit

Disa thonë se marihuana mund të ketë ndikime pozitive në dhomën e gjumit. Të vetëshpallurit “kana-seksualët” thonë se ilaçi i bën ata të ndjehen më të qetë dhe shkaktojnë orgazma më të forta, shkruan Daily…

Read More
Si izolimi ka ndryshuar rregullat e një takimi

Si izolimi ka ndryshuar rregullat e një takimi

Mund të themi me gojën plot se viti 2020 ishte si asnjë vit tjetër. Jeta në izolim na ka detyruar që të adaptohemi me rregullat e reja të jetesës, nga mënyra se si punojmë dhe…

Read More
Cila është pozita e shpejtë e seksit dhe cilat janë përfitimet?

Cila është pozita e shpejtë e seksit dhe cilat janë përfitimet?

Jo të gjitha pozicionet e seksit duhet të nënkuptojnë përvetësimin e vetes në pozicione me të cilat do të luftonte një gjimnast. Disa janë të dizajnuara për rehati dhe efekt maksimal, duke ju dhënë të…

Read More
Pozicionet e dushit për të provuar kur jeni të lagur së bashku

Pozicionet e dushit për të provuar kur jeni të lagur së bashku

Tema e seksit të dushit është thellësisht përçarëse. Ndërsa disa mendojnë se është një mënyrë e mrekullueshme për të filluar ditën që të tjerët besojnë se është më e keqja, duke treguar vështirësinë për tu…

Read More
Shkencëtarët inkurajojnë njerëzit të bëjnë më shumë seks gjatë pandemisë

Shkencëtarët inkurajojnë njerëzit të bëjnë më shumë seks gjatë pandemisë

Njerëzit po inkurajohen nga ekspertët që të kryejnë marrëdhënie seksuale ose të masturbojnë më shpesh, në mënyrë që të luftojnë efektet e dëmshme që ka shkaktuar izolimi në shëndetin mendor. Studiuesit morën në pyetje pothuajse…

Read More
6 gjërat që femrat bëjnë para seksit, por nuk i pranojnë

6 gjërat që femrat bëjnë para seksit, por nuk i pranojnë

A nuk do të ishte thjesht e mrekullueshme sikur seksi spontan në jetën reale do të ishte po aq i mirë sa në filma? Imagjinoni një jetë ku problemet e jetës së përditshme dhe stresi…

Read More