1. Home
  2. Islam

Kategori: Religjion

Mos flej para se ti drejtohesh Krijuesit me këto tri lutje!

Mos flej para se ti drejtohesh Krijuesit me këto tri lutje!

Mos flej para se ti drejtohesh Krijuesit me këto tri lutje! O Zoti im,ma mundëso të pëndohem sinqerisht para vdekjes. O Zoti im,Rrotullues i zemrave,bëje të qëndrushme zemren time në fenë tënde.

Read More
4 Shenjat e hershme paralajmëruese të diabetit që shumica e profesionistëve mjekësorë as që i dine!

4 Shenjat e hershme paralajmëruese të diabetit që shumica e profesionistëve mjekësorë as që i dine!

Diabeti ka një ndikim të madh në cilësinë e jetës tuaj dhe ju duhet te adoptoni një mënyrë jetese të re në mënyrë që ta mbani atë në linje. Sidoqoftë, njohja e simptomave të habitshme…

Read More
Duaja kur jemi të mërzitur dhe të pikëlluar.

Duaja kur jemi të mërzitur dhe të pikëlluar.

Çdo kujt prej nesh, i ndodh në jetën e pëditshme, në mardhënie familjare, shoqërore apo në mjedise punë, të jetë i shqetesuar dhe të mërzitet me ose pa shkas. Brengat marin fund kur balli jonë…

Read More
Fjalët që i sjellin 1000 sevape dhe qe fshijnë 1000 mëkate !

Fjalët që i sjellin 1000 sevape dhe qe fshijnë 1000 mëkate !

Fjalët që i sjellin 1000 sevape dhe qe fshijnë 1000 mëkate !Transmeton Ebu Seid El Hudri r.a. se i Dërguari i Allahut s.a.v.s. i pyeti sahabët: “A mundet ndonjëri nga ju që për një ditë…

Read More
Ky Ishte Muhamedi Alejhi Selam [Tregim Interesant Lexojeni].

Ky Ishte Muhamedi Alejhi Selam [Tregim Interesant Lexojeni].

Njëherë i erdhi një njeri i varfër Pejgamberit.a.s por që, në shenjë respekti dhe dashurie, i kishte sjellë një kalavesh rrushi.Për çudi, Pejgamberi a.s. e kishte ngrënë të gjithin, por pa u dhënë shokëve nga…

Read More
Mos harro këtë Lutje!

Mos harro këtë Lutje!

Mos harro këtë Lutje!-Ka thënë i dërguari salaAllahu alejhi ue sel-lem: Kush thotë në mëngjes dhe në mbrëmje:“O Zoti im Ti më ke krijuar dhe Ti më udhëzon, Ti më ushqen dhe Ti më jep…

Read More
Pas përpjekjeve 23 vjeçare për të pasur fëmijë,çiftin më në fund e begatoi Allahu me një vajzë

Pas përpjekjeve 23 vjeçare për të pasur fëmijë,çiftin më në fund e begatoi Allahu me një vajzë

Pas përpjekjeve 23 vjeçare për të pasur fëmijë, çiftin nga Algjeria më në fund e begatoi Allahu me një vajzë, Fatimen. Ata asnjëherë nuk hoqën dorë nga shpresa në mëshirën e Allahut.Disa nga duatë [lutjet]…

Read More
Shtate llojet e gjumit!

Shtate llojet e gjumit!

1 .Gjumi i të shkujdesurve: Ata flenë nëpër mexhliset ku përmendet Allahu dhe i Dërguari Tij, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të!2. Gjumi i të fatkeqëve: Ata flenë gjatë kohës së namazit!3. Gjumi…

Read More
A E NJIHNI KËTË NJERI?!

A E NJIHNI KËTË NJERI?!

A e njihni këtë njeri?Ndoshta jo, për arsye se ai nuk është nga yjet e kanaleve satelitore dhe nuk është nga hulumtuesit e karrigeve të parlamenteve dhe nuk ka ushtri që të merr pushtete.Disa nga…

Read More
Dashuri e vërtetë!

Dashuri e vërtetë!

Dashuri e vërtetë! Fadil Musliu Dashuri e vërtetë! Një burrë duke bërë shaka me gruan e tij e pyeti atë:-A ka ndonjë burrë më të bukur se unë?Gruaja heshti e pastaj tha: Nuk e di!Burri…

Read More