1. Home
  2. Islam

Kategori: Religjion

Dashuri e vërtetë!

Dashuri e vërtetë!

Dashuri e vërtetë! Një burrë duke bërë shaka me gruan e tij e pyeti atë: A ka ndonjë burrë më të bukur se unë? Gruaja heshti e pastaj tha: Nuk e di! Burri e pyeti:…

Read More
Katër gjëra e lodhin trupin:

Katër gjëra e lodhin trupin:

Katër gjëra e lodhin trupin: 1. Shqetësimi. 2. Pikëllimi.3. Uria. 4. Pagjumësia.

Read More
Kanceri i gjirit shkaktohet nga mësyshi ?!!

Kanceri i gjirit shkaktohet nga mësyshi ?!!

Sot përhapja e madhe e kancerit të gjirit ka si shkak kryesor mësyshin, që në disa raste është shëruar me rukje. Kurse si parandalim i kësaj sëmundje është mbulimi i pjesëve të turpshme të trupit…

Read More
Magjia e shkelur më së shumti është aksidentale

Magjia e shkelur më së shumti është aksidentale

Magjia e shkelur më së shumti është aksidentale; është e shtrirë atje për një aryse apo tjetër dhe dikush shkel në të. Më së shumti ka efekt në lëkurë; prerje, ekzema (prosiasis) dhe butona në…

Read More
Ja se cka mund te parandalohet me fjalen MashAllah – ju lutem shperndajeni eshte shume me rendesi

Ja se cka mund te parandalohet me fjalen MashAllah – ju lutem shperndajeni eshte shume me rendesi

Me fjalen MashAllah mund te parandalohet mesyshi Me fjalen MashaAllah mund te parandalohet hasedi Me fjalen MashAllah mund te parandalohet sulmi i xhineve Me fjalen MashAllah mund te parandalohen semundje te ndryshme si kanceri,tumori,diabeti,paraliza etj…

Read More
Pse nuk po shërohem nga Sihri apo xhinët?!!

Pse nuk po shërohem nga Sihri apo xhinët?!!

Falënderimi i takon Allahut Krijuesit të botërave, kurse përshëndetjet tona të përzemërta i dërgojmë Muhamedit paqja dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi të mbi familjen e tij të pastër dhe të zgjedhur mbi shokët e…

Read More
Shenjat e prekjes prej xhindeve (mesit)

Shenjat e prekjes prej xhindeve (mesit)

Shenjat e prekjes prej xhindeve (mesit) Shenjat më të spikatura tek i prekuri prej xhindit/eve janë si vijon: a. shmangia dhe përpjekja e madhe për t’u larguar nga ezani dhe Kurani; b. rënia të fikët,…

Read More
Kundër dhembjeve në vesh është mirë të fërkohet me dorë e më pastaj të lexohet kjo lutje 7 herë

Kundër dhembjeve në vesh është mirë të fërkohet me dorë e më pastaj të lexohet kjo lutje 7 herë

Transmetohet se kundër dhembjeve në vesh është mirë të fërkohet me dorë e më pastaj të lexohet kjo lutje 7 herë:“Tek All-llahu kërkoj strehim, të Cilit i takon çdo gjë në tokë dhe në dete,…

Read More
Katër gjëra e sëmurin trupin:

Katër gjëra e sëmurin trupin:

Katër gjëra e sëmurin trupin: 1. Të folurit e tepërt. 2. Gjumi i tepërt. 3. Të ngrënit e tepërt. 4. Bërja e marrëdhënieve seksuale e tepërt.

Read More
Duaja e atij që teshtin

Duaja e atij që teshtin

Duaja e atij që teshtin الْحَمْدُ لِلَّهِ,El-HamduLil-lah Falënderimi i qoftë All-llahut kurse vëllau i tij apo shoqëruesi le t`i thotë: يَرْحَمُكَ اللَّهُ JerhamukAll-llahm All-llahu të Mëshiroftëme nëse i thotë: JerhamukAll-llah, (All-llahu të Mëshiroftë), ky le…

Read More