1. Home
  2. Islam

Kategori: Religjion

Mësojeni Suren Që Ju Ndihmon Të Mos E Ndjeni Varfërinë

Mësojeni Suren Që Ju Ndihmon Të Mos E Ndjeni Varfërinë

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë.Kush e lexon suren Vakia pas akshamit, nuk do ta ndjejë varfërinë sepse Allahu i…

Read More
A mund të marr kredi për biznes?

A mund të marr kredi për biznes?

Pyetje: ”A është e lejuar për të marrë hua para për të bërë biznes?”Përgjigje: ”Kjo lejohet. Për deri sa kredia nuk përbëhet nga kamata, kjo është në rregull. Nuk ka rëndësi pse ti i huazon…

Read More
Mos flej para se ti drejtohesh Krijuesit me këto tri lutje!

Mos flej para se ti drejtohesh Krijuesit me këto tri lutje!

Mos flej para se ti drejtohesh Krijuesit me këto tri lutje!O Zoti im,ma mundëso të pëndohem sinqerisht para vdekjes.O Zoti im,Rrotullues i zemrave,bëje të qëndrushme zemren time në fenë tënde.O Zoti im,të lus që fundi…

Read More
Gold AG uron Bajramin, shfaqet pranë nënës së tij, veshja e saj ju befason [FOTO]

Gold AG uron Bajramin, shfaqet pranë nënës së tij, veshja e saj ju befason [FOTO]

Ishte reperi Arian Agush, Gold AG ai i cili e ka uruar festën e Fitër Bajramit i pari. Gold AG ka zgjedhur një foto në llofarinë e tij në Instagram për t’i uruar ndjekësit e…

Read More
ALLAHU KUR TË SPROVON, TË DO

ALLAHU KUR TË SPROVON, TË DO

Kur Allahu e sprovon një njeri, vetëm se e ka dashur.. Sprovat janë dy llojesh: 1. Sprovë për frenim apo përmbajtje. 2. Sprovë për ngritje. Nëse njeriu është mëkatar, i dhënë pas dynjasë dhe i…

Read More
TREGIMI PËR FËMIJËN E PIKËLLUAR, I CILI E VIZATONTE XHENETIN DHE I SHISTE PJESËT E TIJ

TREGIMI PËR FËMIJËN E PIKËLLUAR, I CILI E VIZATONTE XHENETIN DHE I SHISTE PJESËT E TIJ

Një grua kaloi pranë një djaloshi të pikëlluar i cili po mbante një shkop në dorë dhe po vizatonte diçka në tokë. Ajo shprehi keqardhje për të dhe e pyeti: “Çka po bën kështu, o…

Read More
A E Keni Dit Se…

A E Keni Dit Se…

A e keni dit se… Hoxha Halil Kastrati gjate muajt te Ramazanit paska dhuru 4 mije pako ushqimore me vlere 55€, qe i bjen 220 mije euro. 46 banesa dhe shtepi ne vlere 30 mije…

Read More