Dashuria për Hir të Allahut është:

Dashuria për Hir të Allahut është:Më jep një Kuran dhe hajde të lexojmë së bashku.

Më zgjo nga gjumi dhe më thuaj: “Të mos të të iki namazi”.Më ndihmo për punë të mira.Më fol për Xhennetin.Më këshillo se si të punojë, si të përgatitem për botën tjetër.Më e rëndsishmja: Përmende emrin tim në fund të lutjes tënde nëse vërtet më do!

Shkurtimisht, dashuria është: MË MERRmME VETE PËR NË XHENNET!Përktheu: Brulind Callari

Gazetari

Read Previous

Një lutje për tu mbrojtur nga jo e mira dhe vendi ku qendron.

Read Next

Fjale te bukura nga Profeti alejhi selam