Demi në Skoci i la 800 shtëpi pa energji elektrike

Rreth 800 shtëpi kanë mbetur pa rrymë në Skoci gjatë bllokimit të coronavirusit, pasi demi fërkoi shpinën ndaj një shtylle elektrike.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, demi katër vjeçar thuhet se po përpiqej të lehtësonte një kruajtje kur rrëzoi një gjenerator nga një shteg telegrafi në fermën e tij në qytetin Chapelton.

 Ron managed to avoid the box as it landed in his field, and escaped an 11,000 volt shock from the tumbling cables.

Megithëse ai shpëtoi nga një tronditje prej 11,000  volt nga kabllot, veprimi i demit i la tre fshatra pa energji elektrike.

Pronari i tij kërkoi falje në Facebook për ndërprerjen e energjisë elektrike, duke thënë se demin e shqetësonte një kruajtje, kështu që e fërkoi shtyllën e energjisë elektrike dhe e rrëzoi kutinë e transformatorit./Telegrafi/

Residents of South Larnkashire saw the funny side when Ron caused a powercut with his itchy bum

Ardiana K

Read Previous

Google Meet ofron pesë mundësi për ta bërë komunikimin më të mirë të mundshëm

Read Next

Studimi: Më shumë fruta hanë gratë dhe të arsimuarit