Deputetja e VV-së: Tentim-grabitja e pushtetit, pa zgjedhje shpërfaqi paftyrësinë e ish-pushtetarëve

Deputetja e LVV-së, Fatmire Mulhaxha Kollçkau, ka thënë se, tentim-grabitja e pushtetit, pa zgjedhje, në kohën e pandemisë shpërfaqi paftyrësinë e ish-pushtetarëve dhe moskujdesin e tyre për shëndetin e qytetarëve.

“Kanë pak kohë në dispozicion dhe duan të kryejnë punë. Por koha nuk punon për ata” shkruan Kollçaku në Facebook.

Postimi në Facebook:

Vërtet, kurrë nuk është vonë me u korritë.

Tentim-grabitja e pushtetit, pa zgjedhje, në kohën e pandemisë globale, përfundimisht shpërfaqi paftyrësinë e ish-pushtetarëve dhe moskujdesin e tyre për shëndetin e qytetarëve.

Kanë pak kohë në dispozicion dhe duan të kryejnë punë. Por koha nuk punon për ata.

QEVERIA KURTI 2 po vjen!

Ardian H

Read Previous

Ky surfist është duke rrëshqitur mbi ujërat biolumishent

Read Next

Demi reagon ashpër: Ministri në ardhje i arsimit i avancuar me plagjiaturë, ministrja e jashtme e dënuar me burg