Kjo është videoja e cila po mer miliona shikime gjatë pandemisë

Vallëzuesit e Gana të cilët shprehin mesazhin qesharak, që nëse ju dilni nga shtëpia ata do të vallzojnë me arkivolint uaj.

Grupi i vallëzimit me një arkivol të mbajtur në duar po del të jetë video më e shikuar dhe më qesharake që njerëzit po e shohin gjatë kësaj kohe të pandemisë së Covid-19

Ky grup vallëzimi ishte bëri i famshëm në vitin 2017, por ky grup ka përjetuar raund të dytë të famës në internet, me përdoruesit e rrjeteve sociale duke përvetsuar këtë video për situatën aktuale me Covid-19

Shumë të rinjë edhe në Kosovë e kanë shëndrruar këtë video si qesharake në rrjetet e tyre sociale, duke ngacmuar të tjerët “QËNDRO NË SHTËPI OSE DO KËRCESH ME NE”

Vizioni Info

Read Previous

Ngjarje e paparë në Turqi, gjatë kohës së pandemisë

Read Next

Këshilli Prokurorial dhe Prokurori i Shtetit me ueb-portal të ri