Fotografi i cili iu kërkoi fqinjëve të pozonin te dyert e shtëpisë së tyre kinse po dalin diku

Ndërsa njerëzit në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar vazhdojnë të jetojnë në izolim, ne të gjithëve na mungon takimi me miqtë, për të dalë në darkëar apo në kinema, kështu që fotografi Robin Sinha u kërkoi fqinjëve të tij të pozonin në pragjet e tyre të veshur sikur të ishin gati për të dalë një natë jashtë .

“Tashmë isha duke xhiruar një seri pamjesh në lidhje me përvojën time të izolimit, por pasi kisha parë disa projekte te hymja e shtëpisë nga e gjithë bota, u ndjeva i frymëzuar të afrohesha (në një distancë të sigurt) në lagjen time lokale” ,thotë Sinha.

Doja të dalloja projektin tim nga të tjerët që kisha parë dhe disi ta bëja më bashkëpunues.

Më në fund dola me titullin e punës, “Të gjithë të veshur dhe askund për të shkuar”.

Me pizhama dhe tuta të cilat u bënë pamja e bllokimit, pyesja veten nëse njerëzit pajtohen të vëmë në “të Dielën më të mirë” të tyre dhe duke imagjinuar se kishin një rast të veçantë për të marrë pjesë .

Claire, Tom, Hazel and Bea
Mohammed, Iqbal, Omar, Salma, Eesa and Hannah

Përgjigja ishte pozitive dhe nuk kaloi shumë kohë kur veç kisha 30 shtëpi në ditarin tim.

“Unë jam duke shpresuar se projekti do t’i afrojë banorët e rrugës edhe më afër, dhe unë kam filluar të eksploroj idenë e një ekspozite lokale për të mbledhur fonde për NHS”, tha Sinha.

Këtu është një përzgjedhje e fotografive nga projekti:

Helen, Matt, Rafe and Arlo
Claudia, Sam and Eric
Mel
Izzie, Alex and Dylan
Louise, Chris, Rory and Aidan
Ed and Siân
Jean and David
Gerry and Mike
Jade and Esme with dogs, Winnifred and Rogan

Vizioni.info

Ardiana K

Read Previous

Në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë nuk është infektuar askush me koronavirus.

Read Next

Rumunët s’kthejnë përgjigje, Ministria do t’u shkruaj edhe një herë për rastin e Mon Balajt dhe Arben Xheladinit