Kujt i janë shtuar brengat dhe mërzitë, le të shton fjalën

Ibën Kajimi, Allahu e mëshiroftë, thotë:Kujt i janë shtuar brengat dhe mërzitë, le të shton fjalën:La haule ve la kuvvete il-la bil-lah (Nuk ka ndryshim e as forcë pa ndihmën e Allahut)

Gazetari

Read Previous

Mos flej para se ti drejtohesh Krijuesit me këto tri lutje!

Read Next

Moderatori largon nga emisioni mysafirët pasi ata kishin ardhur me rroba plazhi…