Linda Halimi mbërrin në Kosovë, kërkon rekomandime nga ndjekësit

Linda Halimi ka ardhur në Kosovë.

Kanë kaluar shtatë vite që kur Linda Halimi nuk ka ardhur në Kosovë, shkruan lajmi.net.

Në një situatë të jashtëzakonshme ajo zgjodhi të vijë dhe ti kalojë disa ditë pranë më të dashurve.

Edhe këtu Linda nuk dëshiron që ti ndaloj ushtrimet në palestër andaj ka kërkuar rekomandime nga fansat.

“Çkemi Prishtina? Më duhen disa rekomandime për palestër. Cila është palestra më e mirë në Prishtinë?”, ka shkruar ajo pranë postimit dhe sigurisht se nuk kanë munguar komentet.

Fitore H

Read Previous

Afganistani thotë se ka vrarë një komandant të lartë të ISIS-it

Read Next

Rrëfimi i gruas nga Prishtina – nëna e katër fëmijëve, e cila ditën e kalon rrugëve duke kërkuar lëmoshë