Publikohet “Nëse të gjej në zemër” nga Qëndresa Bunjaku & Rinor Berisha

Dje u publikua kënga “Nëse të gjej në zemër” e interpretuar nga Qëndresa Bunjaku & Rinor Berisha

Muzika & teksti: Arijeta Daci
Orkestrimi: Hysni Klinaku
Videoklipi është realizuar nga
Prap entertainment (Fitim Krasniqi), në qytetin e bukur të Prizrenit.

Aktrojnë: Rinesa Bunjaku & Donart Cakiqi. Këngë kjo e publikuar për herë të parë në Festivalin “Zambaku i Prizrenit “2019. Kjo kenge i dedikohet dashurise se paster dhe gersheton ne vete interpretimin e kendshëm te kengetareve, betimin e sakrifices për dashurine si dhe interpretimin e solistes ne fjale me violine.

Gazetari

Read Previous

Baby G dhe modelja shqiptare zbaviten në klube nate së bashku

Read Next

Ngrohja Globale dhe Ndryshimi Klimatik