Pse kirurgët kanë uniformë të gjelbër dhe jo të bardhë

Uniformat e përdorura nga mjekët ishin të gjitha të bardha – ngjyra e pastërtisë. Pastaj në fillim të shekullit të 20-të, një mjek me influencë i ndryshoi në gjelbra, sepse mendonte se do të ishte më…

Read More