Lajme Vend 

Nga taksa 100%, produktet serbe u zëvendësuan dhe çmimet u rriten

Aleanca Kosovare e Biznesit, ka mbajtur konferencë me temën “Taksa 100% a është ekonomike apo politike ndaj Serbisë”. Kryetari i AKB-së, Agim Shahini, tha se Kosova me taksën ka pasur përfitime të mëdha në aspekt ekonomik dhe diplomatik. “Kemi realizuar një studim hulumtues që përfshin 6 mujorin e taksës. Bizneset dhe tregtarët kanë gjetur menjëherë partnerë të rinj, ka zëvendësuar produktet dhe ka pasur rritje të çmimeve të lehta. Kjo është në kundërshtim me pohimet e disa zyrtarëve që pa produkte serbe mund të ketë katastrofë humanitare. Kosova nga kjo…

Lexo më shumë
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial