Lajme Vend 

Përmbyllet faza e dytë e ligjëratave në shkolla

Njësia e Trafikut Rrugor në kuadër të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Mitrovicë, ka përmbyllur fazën e dytë të ligjëratave  për nxënësit nëpër shkolla në  përfitimin e njohurive themelore  për temën ‘’ Siguria në trafikun rrugor”- ka bërë të ditur zëdhënësi rajonal i Policisë në Mitrovicë Avni Zahiti. Këto ligjërata janë realizuar në vazhdën e  angazhimeve të vazhdueshme  në  sensibilizimin dhe vetëdijesim e  nxënësve  me njohuri themelore  për respektim të rregullave në trafikun rrugor, ku kryesisht janë përfshirë nxënës të ciklit të ulët të shkollave fillore. Përveç pjesës teorike janë…

Lexo më shumë
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial