Vizita, qe ka per cmim xhenetin:

Vizita, qe ka per cmim xhenetin: Ne nje transmetim thuhet se
I Derguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) thote: “Dhe nje burre i cili viziton vellaun e tij qe jeton ne periferi te atij vendi, vetem per hir te Allahut, do te hyje ne xhenet.” [Vargu i haditheve te sakta]

Periferi: Ne nje vend larg qytetit Per hir te Allahut: Jo per interes. Per me shume postime tjera na ndiqni edhe me tej ne faqet tona ne vazhdim

Gazetari

Read Previous

Si të arrini gradën e engjëjve

Read Next

A dëshiron të të falen gjynahet pa u lodhur?